Tuinkamer stalen ramen

stalen schuifdeur
tuinkamer met stalen schuifdeur

Stijlvolle tuinkamer

Met de extreme gebruiksvriendelijke en sterke stalen ramen en deuren van De Tuyn-kamer bent u verzekerd van de beste afwerking van uw tuinkamer. Deze stalen ramen en deuren van De Tuyn-kamer zorgen voor maximaal temperatuur behoudt en licht inval. Neem hieronder contact op om meer te weten te komen over dit unieke product.


Stalen ramen

Een bijgebouw is mooi, maar wat als het regent of te koud is om gebruik te maken van het bijgebouw? Wij hebben daar de perfecte, unieke oplossing voor. Geheel passend bij uw bijgebouw.
Onze handgemaakte stalen ramen en deuren zijn hiervoor de ultieme oplossing. Ze zijn in alle maten leverbaar, traditioneel gemaakt van slanke stalen profielen met glas en stopverf. Schuifdeuren, draaideuren, puien en ramen gemaakt van deze materialen zijn ijzersterk. Ook combineert het erg goed met eikenhout, is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een hele mooie authentieke uitstraling.
Klik hieronder voor meer informatie over onze unieke stalen ramen.
Stalen ramen

Toebehoren

houten lounge bank toebehoren

Loungebank

U kunt met de loungebank van De Tuyn-kamer heerlijk genieten van de zon. Een plaats in uw bijgebouw om te ontspannen.
Lees verder
openhaard toebehoren

Openhaard

Een openhaard voor in uw buitenverblijf, ideaal voor de late zomeravonden. Een openhaard zorgt ervoor dat u het hele jaar rond kan genieten van uw buitenverblijf.
Lees verder
eikentafel toebehoren

Eiken tafel

Een eikentafel ontworpen met onze kennis van eikenhout is een echte toevoeging aan uw buitenverblijf. Een prachtig stuk meubilair dat in elk buitenverblijf past.
Lees verder

Laat u inspireren

Bent u opzoek naar inspiratie? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Klik dan hieronder om onze projecten te bekijken. Of neem contact met ons op, wij staan altjd voor u klaar.
Bekijk projecten
eiken bijgebouw met rieten dak
eikenhoutten terrasoverkapping