Tuinkamer Douglas

tuinkamer buitenverblijf
douglas tuinkamer

Douglas houten tuinkamer

Naast eiken tuinkamer leveren wij ook tuinkamers van Douglas hout. Wilt u meer te weten komen over de toepassing van Douglas hout? Neem dan hieronder contact met ons op.


Douglas hout

Douglas hout is een mooi en kwalitatief goed alternatief voor eiken hout. Hoewel eiken hout een langere levensduur heeft, ongeveer 20 jaar voor eiken en 12 jaar voor douglas, is deze houtsoort een solide alternatief. Daarnaast heeft douglas een mooi verouderings proces wat er voor zorgt dat uw tuinhuis door de jaren heen een blikvanger in uw tuin blijft.

Toebehoren

houten lounge bank toebehoren

Loungebank

U kunt met de loungebank van De Tuyn-kamer heerlijk genieten van de zon. Een plaats in uw bijgebouw om te ontspannen.
Lees verder
eiken buitenkeuken toebehoren

Eiken keuken

U kunt extra van uw buitenverblijf genieten door een buiten keuken. Een prachtige eiken constructie waarmee u buiten ook alles bij de hand heeft.
Lees verder
eikentafel toebehoren

Eiken tafel

Een eikentafel ontworpen met onze kennis van eikenhout is een echte toevoeging aan uw buitenverblijf. Een prachtig stuk meubilair dat in elk buitenverblijf past.
Lees verder

Laat u inspireren

Bent u opzoek naar inspiratie? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Klik dan hieronder om onze projecten te bekijken. Of neem contact met ons op, wij staan altjd voor u klaar.
Bekijk projecten
eiken bijgebouw met rieten dak
eikenhoutten terrasoverkapping