Tuinhuis maatwerk

stalen tuinhuis
maatwerk dak constructie

Geheel naar uw wens

Een tuinhuis geheel naar uw wens. Wij maken uw droom werkelijkheid. Van eiken hout tot gebakken dakpannen en betonnen poeren. Met onze expertise op het gebied van buitenverblijven en tuinen weten wij ook waar uw buitenverblijf de beste plaats in neemt in uw tuin. Tot in detail geregeld met ons uniek meubilair. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons maatwerk.


Maatwerk

Bij De Tuyn-kamer zorgen wij dat uw wens werkelijkheid wordt. Maatwerk is een belangrijk onderdeel van onze service. Een klassieke eiken of douglas houten buitenverblijf of een landelijke stijl met een prachtig rieten dak. Een buitenverblijf met stalen schuifdeuren en lichtstraat met onze eigen unieke meubilair van eiken hout. Het is allemaal mogelijk!
Wij zijn enthousiast om uw droom te realiseren. Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Neem contact op

Toebehoren

eiken buitenkeuken toebehoren

Eiken keuken

U kunt extra van uw buitenverblijf genieten door een buiten keuken. Een prachtige eiken constructie waarmee u buiten ook alles bij de hand heeft.
Lees verder
houten lounge bank toebehoren

Lounge bank

U kunt met de loungebank van De Tuyn-kamer heerlijk genieten van de zon. Een plaats in uw bijgebouw om te ontspannen.
Lees verder
tuintafel toebehoren

Tuin tafel

Met deze praktische tafel van De Tuyn-kamer is uw buitengebouw echt af. Wij verzorgen uw buitenverblijf tot in het detail.
Lees verder

Laat u inspireren

Bent u opzoek naar inspiratie? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Klik dan hieronder om u te laten inspireren. Of neem contact met ons op, wij staan altjd voor u klaar.
Inspiratie
eiken bijgebouw met rieten dak
eikenhoutten terrasoverkapping