Stalen ramen

stalen schuifdeuren
stalen schuifdeuren

Unieke beglazing

De Tuyn-kamer levert handgemaakte stalen ramen, schuifdeuren, puien en lichtstraten. Met deze stalen ramen bent u verzekerd van ijzersterke kwaliteit. De Tuyn-kamer levert enkel stalen ramen, schuifdeuren, puien en lichtstraten als onderdeel van een totaal project. Wilt u meer weten? lees dan verder of neem hieronder contact met ons op.


Stalen ramen

Een bijgebouw is mooi, maar wat als het regent of te koud is om gebruik te maken van het bijgebouw? Wij hebben daar de perfecte, unieke oplossing voor. Geheel passend bij uw bijgebouw.
Onze handgemaakte stalen ramen en deuren zijn hiervoor de ultieme oplossing. Ze zijn in alle maten leverbaar, traditioneel gemaakt van slanke stalen profielen met glas en stopverf. Schuifdeuren, draaideuren, puien en ramen gemaakt van deze materialen zijn ijzersterk. Ook combineert het erg goed met eikenhout, is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een hele mooie authentieke uitstraling.
De Tuyn-kamer levert enkel stalen ramen, schuifdeuren, puien en lichtstraten als onderdeel van een totaal project.
Klik hieronder voor meer informatie over onze unieke stalen ramen.
Stalen ramen

Laat u inspireren

Bent u opzoek naar inspiratie? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Klik dan hieronder om onze projecten te bekijken. Of neem contact met ons op, wij staan altjd voor u klaar.
Bekijk projecten
eiken bijgebouw met rieten dak
eikenhoutten terrasoverkapping