Kapschuur Zevenbergen

Deze kapschuur biedt de rust en ruimte om te loungen en te dineren. Het luxe buitenverblijf van eiken hout en zwart Zweeds rabat bevat een eethoek, zithoek, zolder en berging. De ultieme combinatie van luxe, comfort en functionaliteit.

 

De kapschuur met de afmetingen van 6m x 5,5m en berging van 4m x 4m maakt het meeste van de ruimte die beschikbaar is in deze tuin. Om optimaal lichtinval te creëren is de nok aan de zijkant voorzien van glas. Zo wordt het ruimtelijke gevoel in de kapschuur verbeterd. Via het stalen trapje in de zithoek is de zolder boven de aangrenzende berging te bereiken.

 

De kapschuur is voorzien van een eiken keuken met hardsteen blad, pizza oven en eethoek wat alles biedt om met alle gemak heerlijk te eten. De houtkachel en heaters zorgen ervoor dat er tot in de kleine uurtjes sfeervol genoten kan worden. De voorkant van de kapschuur is volledig afsluitbaar met stalen schuifdeuren.

 

De berging aan de zijkant van de kapschuur is zowel vanaf de achterkant als voorkant te bereiken. Zo kan via de berging de tuin bereikt worden. Een praktische oplossing om het meeste uit het buitenverblijf te halen en tegelijk de toegankelijkheid te bewaren.

 

Geïnteresseerd in iets dergelijks? Laat het ons weten, neem contact met ons op.