Kapschuur Maassluis

Een prachtige eiken kapschuur met een geweldige uitstraling. De combinatie van eikenhout, riet en zwart Zweeds rabat geeft het geheel een landelijke stijl.

 

Je kunt het op de foto’s niet zien maar deze kapschuur is een zeer unieke kapschuur. Vanuit het woonhuis en vanuit de tuin bezien is de kapschuur bedekt met riet maar aan de achterkant is het dak bedekt met zonnepanelen. De juiste combinatie van groene energie en landelijke stijl is gevonden in het ontwerp van deze kapschuur.

 

Het afgesloten gedeelte van de kapschuur wordt als tuinkantoor gebruikt. Het tuinkantoor bestaat uit een werkplek met een keukenblok en toilet. Een prachtige combinatie van vorm en functie in één gebouw.

 

De vloer is afgewerkt met getrommelde keramische tegels, dit geeft de vloer een verouderde look wat weer helemaal past bij de landelijke stijl.

 

Deze kapschuur van eikenhout heeft een afmeting van 4m x 13m. Voor het interieur van het dak is gekozen voor een open constructie waardoor je van binnenuit het traditioneel gebonden riet ziet liggen.

 

Het resultaat is een prachtige landelijke kapschuur die multifunctioneel gebruikt wordt.