Buitenverblijf Bilthoven

Dit luxe bijgebouw van eikenhout staat diep in de achtertuin. De muren zijn opgemetseld met dezelfde oude stenen als het woonhuis. Het rieten dak versterkt de natuurlijke uitstraling van het gebouw.

De grote gashaard heeft een centrale plaats in het tuinhuis. De haard komt omhoog door de eiken hout gebinte constructie. Aan de buitenkant is deze schoorsteen gemetseld en afgemaakt met een grote schoorsteenkap.

De keuken is geheel in stijl gemaakt met bijpassende keukenapparatuur kasten en hardstenen keukenblad. Verder is het tuinhuis voorzien van vloerverwarming onder het antraciet woonbeton. De stalen trap in het tuinhuis leidt naar de zolder waar een mooie slaap ruimte is.

Het gebouw is volledig geïsoleerd. De stalen deuren kunnen nagenoeg geheel opengevouwen worden zodat het tuinhuis een deel uitmaakt van de tuin.

Het achterste gedeelte van het tuinhuis bestaat uit een berging en badkamer. De wanden in de badkamer zijn afgewerkt met betonstuc in een mooie en natuurlijke kleur die overloopt in de eiken constructie.

Een prachtig buitenverblijf verscholen tussen de oude dennenbomen.