Veranda Alblasserdam | Stalen Schuifdeuren

Deze veranda is aan woning gemaakt als verlengstuk van de woning. Omdat de veranda geplaatst is op een plaats waar de ondergrond weinig stabiliteit biedt hebben we het geheel goed moeten funderen. Er is onder de gehele veranda een betonvloer gestort die onderheid is met stalen buispalen. Dit verzekerd de stabiliteit van deze veranda.


Vanwege het stalen kozijnen concept hebben we een afspraak gemaakt met Nico van Aken. Zijn eerste concepten waren netjes uitgewerkt en voorzien van een duidelijke offerte.

- Familie Karsdorp


Al het houtwerk is in kleur van de woning gemaakt zodat het in lijn doorloopt vanuit de woning. Voor de wanden is gebruik gemaakt van stalen schuifdeuren. In het dak is een grote lichtstraat gemaakt zodat er voldoende lichtinval is. De veranda is voorzien van verlichting d.m.v. spotjes ingebouwd in het plafond. Om extra te kunnen genieten van frisse avonden kan gebruik gemaakt worden van de ingebouwde terrasverwarmers.


Plezierige vakmensen met oog voor detail en voor de wensen van de klant. Door het mooie ontwerp loopt het huis en de veranda naadloos in elkaar over.

- Familie Karsdorp


Geïnteresseerd? Neem dan hieronder contact met ons op!