De Tuyn-kamer

eiken constructie
houten constructie

Welkom

Wij van de Tuyn-kamer zijn elke dag gepassioneerd met het buitenleven bezig. Door onze expertise op het gebied van tuinkamers en in samenwerking met Hoveniersbedrijf Van Aken zorgen wij ervoor dat uw totaalproject van start tot finish met absolute topklasse realiseert wordt.
De Tuyn-kamer is sinds 2013 actief bezig uw buitenleven te verbeteren. Elke dag zijn we weer enthousiast bezig met het buitenleven. Wij zorgen dat uw wens werkelijkheid wordt.
Neem hieronder contact met ons op om uw droom werkelijkheid te maken.

Hoe wij werken...

Voor het realiseren van een buitenverblijf maakt de Tuyn-kamer gebruik van de meest authentieke en duurzame materialen zodat u lang kunt genieten van uw buitenverblijf.
Uw wensen combineren we met onze producten zoals eiken en douglas hout, rieten dakbedekking, gebakken dakpannen, natuursteen en onze unieke stalen kozijnen en ramen. Wij verzekeren u van vakmanschap en kwaliteit gedreven door de liefde voor ons vak. Ons streven is telkens weer het beste resultaat te behalen zodat u tevreden van uw tuin en buitenverblijf kunt genieten.
In samenwerking met Hoveniersbedrijf Van Aken kunnen wij zorgen dat uw totaal project gerealiseerd wordt. Neem een kijkje op de website van Hoveniersbedrijf Van Aken om inspiratie op te doen of neem hieronder contact met ons op.
Ook nodigen wij u van harte uit om, op afspraak, persoonlijk kennis te maken met onze manier van buitenleven.

Laat u inspireren

Bent u opzoek naar inspiratie? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Klik dan hieronder om onze projecten te bekijken. Of neem contact met ons op, wij staan altjd voor u klaar.
Bekijk projecten
eiken bijgebouw met rieten dak
eikenhoutten terrasoverkapping