Kapschuur Douglas

douglas kapschuur
douglas kapschuur

Unieke overkapping

Door de unieke vorm van deze douglas overkapping staat dit bijgebouw mooi als afbakening van uw tuin. Afgewerkt met mooie dakpannen en zinken dakgoot en afvoer. Geplaatst op een goede fundering met hardsteen sokkels. Wilt u meer weten over deze constructie? Neem dan hieronder contact met ons op.


Douglas

Douglas hout is een mooi en kwalitatief goed alternatief voor eiken hout. Hoewel eiken hout een langere levensduur heeft, ongeveer 20 jaar voor eiken en 12 jaar voor douglas, is deze houtsoort een solide alternatief. Daarnaast heeft douglas een mooi verouderings proces wat er voor zorgt dat uw tuinhuis door de jaren heen een blikvanger in uw tuin blijft.

Toebehoren

buitenkeuken toebehoren

Eiken keuken

U kunt extra van uw buitenverblijf genieten door een buiten keuken. Een prachtige eiken constructie waarmee u buiten ook alles bij de hand heeft.
Lees verder
houten lounge bank toebehoren

Lounge bank

U kunt met de loungebank van De Tuyn-kamer heerlijk genieten van de zon. Een plaats in uw bijgebouw om te ontspannen.
Lees verder
tuintafel toebehoren

Tuin tafel

Met deze praktische tafel van De Tuyn-kamer is uw buitengebouw echt af. Wij verzorgen uw buitenverblijf tot in het detail.
Lees verder

Laat u inspireren

Bent u opzoek naar inspiratie? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Klik dan hieronder om u te laten inspireren. Of neem contact met ons op, wij staan altjd voor u klaar.
Inspiratie
eiken bijgebouw met rieten dak
eikenhoutten terrasoverkapping