Kapschuur

eiken kapschuur
kapschuur gebinten

Unieke overkapping

Door de unieke vorm van deze overkapping staat dit bijgebouw mooi als afbakening van uw tuin. Afgewerkt met mooie dakpannen en zinke dakgoot en afvoer. Geplaatst op stevige betonnen poeren. Wilt u meer weten over deze constructie? Neem dan hieronder contact met ons op.


Dakpannen

De Tuyn-kamer maakt gebruik van gebakken dakpannen, in kleur en vorm geheel op uw wens en stijl van uw buitenverblijf afgestemd. Met deze mooi afgewerkte gebakken dakpannen straalt uw buitenverblijf stijl uit. Ook bent u hiermee verzekerd van een jarenlange bescherming tegen de meeste extreme weersomstandigheden. Dat is de natuurlijke kracht van gebakken dakpannen. Neem contact met ons op meer hierover te weten te komen.

Toebehoren

tuintafel toebehoren

Tuin tafel

Met deze praktische tafel van De Tuyn-kamer is uw buitengebouw echt af. Wij verzorgen uw buitenverblijf tot in het detail.
Lees verder
openhaard toebehoren

Openhaard

Een openhaard voor in uw buitenverblijf, ideaal voor de late zomeravonden. Een openhaard zorgt ervoor dat u het hele jaar rond kan genieten van uw buitenverblijf.
Lees verder
buitenkeuken toebehoren

Eiken keuken

U kunt extra van uw buitenverblijf genieten door een buiten keuken. Een prachtige eiken constructie waarmee u buiten ook alles bij de hand heeft.
Lees verder

Laat u inspireren

Bent u opzoek naar inspiratie? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Klik dan hieronder om onze projecten te bekijken. Of neem contact met ons op, wij staan altjd voor u klaar.
Bekijk projecten
eiken bijgebouw met rieten dak
eikenhoutten terrasoverkapping