Exclusieve bijgebouwen

eiken bijgebouw met rieten dak
luxe tuinhuis met stalen ramen

Op uw eigen manier genieten van het buitenleven

Met de exclusieve bijgebouwen kunt u geheel op uw eigen manier genieten van het buitenleven. Met de ijzersterke constructies van De Tuyn-kamer kunt u het hele jaar rond genieten van uw buitenverblijf. Neem hieronder contact met ons op.

Exclusieve bijgebouwen

Wij realiseren uw exclusieve bijgebouw. Van eiken of douglas hout, geplaatst op betonnen poeren en een overkapping van riet of gebakken dakpannen. En dat alles afgewerkt met onze unieke en ijzersterke stalen ramen en deuren. Bij De Tuyn-kamer is echt alles mogelijk.


Toebehoren

Om uw buitenverblijf echt af te werken levert De Tuyn-kamer ook eiken tafels, tuinbanken, buitenkeukens, en verwarming zoals een haard, kachel en elektrische verwarming en nog veel meer. Zo kunt het hele jaar rondt genieten van het buitenleven. Wij verzorgen dit met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om meer te weten.
Toebehoren

Laat u inspireren

Bent u opzoek naar inspiratie? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Klik dan hieronder om onze projecten te bekijken. Of neem contact met ons op, wij staan altjd voor u klaar.
Bekijk projecten
eiken bijgebouw met rieten dak
eikenhoutten terrasoverkapping