Eiken tuinhuis

tuinhuis met overkapping
eiken tuinhuis

Uw Tuinhuis

De Tuyn-kamer is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van eiken constructies. Eikenhout geeft een uniek sfeer door de kleur, geur en kracht die ervan af straalt. Wilt u meer informatie over eiken bijgebouwen? Neem dan hieronder contact met ons op.

Eiken tuinhuis

Een tuinhuis aan uw huis of mooi verwerkt in uw tuin. Voor De Tuyn-kamer maakt het niet uit, wij realiseren uw wens. En dit alles met duurzaam eikenhout, zo bent u jarenlang verzekerd van stijlvol buitenleven.

Eikenhout

Eikenhout wordt vooral gewaardeerd om de hardheid van het hout. Het is een duurzame houtsoort die jarenlang mee kan zonder slijtage te vertonen. Het is speciaal geschikt voor de gebintconstructie die bij de bijgebouwen van De Tuyn-kamer toegepast wordt.

Toebehoren

eiken buitenkeuken toebehoren

Eiken keuken

U kunt extra van uw buitenverblijf genieten door een buiten keuken. Een prachtige eiken constructie waarmee u buiten ook alles bij de hand heeft.
Lees verder
houten lounge bank toebehoren

Lounge bank

U kunt met de loungebank van De Tuyn-kamer heerlijk genieten van de zon. Een plaats in uw bijgebouw om te ontspannen.
Lees verder
tuintafel toebehoren

Tuin tafel

Met deze praktische tafel van De Tuyn-kamer is uw buitengebouw echt af. Wij verzorgen uw buitenverblijf tot in het detail.
Lees verder

Laat u inspireren

Bent u opzoek naar inspiratie? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Klik dan hieronder om u te laten inspireren. Of neem contact met ons op, wij staan altjd voor u klaar.
Inspiratie
eiken bijgebouw met rieten dak
eikenhoutten terrasoverkapping