Eiken bijgebouwen

tuinhuis overkapping
eiken kapschuur

Eiken constructies

De Tuyn-kamer is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van eiken constructies. Eikenhout geeft een uniek sfeer door de kleur, geur en kracht die ervan af straalt. Wilt u meer informatie over eiken bijgebouwen? Neem dan hieronder contact met ons op.


Duurzaamheid van eikenhout

Eikenhout wordt vooral gewaardeerd om de hardheid van het hout. Het is een duurzame houtsoort die jarenlang mee kan zonder slijtage te vertonen. Het is speciaal geschikt voor de gebintconstructie die bij de bijgebouwen van De Tuyn-kamer toegepast wordt.

Stalen ramen

Een bijgebouw is mooi, maar wat als het regent of te koud is om gebruik te maken van het bijgebouw? Wij hebben daar de perfecte, unieke oplossing voor. Geheel passend bij uw bijgebouw.
Onze handgemaakte stalen ramen en deuren zijn hiervoor de ultieme oplossing. Ze zijn in alle maten leverbaar, traditioneel gemaakt van slanke stalen profielen met glas en stopverf. Schuifdeuren, draaideuren, puien en ramen gemaakt van deze materialen zijn ijzersterk. Ook combineert het erg goed met eikenhout, is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een hele mooie authentieke uitstraling.
Klik hieronder voor meer informatie over onze unieke stalen ramen.
Stalen ramen

Laat u inspireren

Bent u opzoek naar inspiratie? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Klik dan hieronder om onze projecten te bekijken. Of neem contact met ons op, wij staan altjd voor u klaar.
Bekijk projecten
eiken bijgebouw met rieten dak
eikenhoutten terrasoverkapping