OVER ONS

Tuyn-kamer

Welkom bij "De Tuyn-kamer"

Bij de Tuyn-kamer zijn we elke dag gepassioneerd met het buitenleven bezig. Wij ontwerpen en realiseren stijlvolle bijgebouwen, tuinkamers en veranda's met een landelijke uitstraling. Buiten ontspant u vaak intenser door de stilte, de geuren van de natuur en het zonlicht dat langzaam plaats maakt voor een donkere sterrenhemel.

Genieten van uw tuin kan meestal alleen in de zomer maar met een buitenverblijf kunt u het gehele jaar genieten van uw tuin. Met bijvoorbeeld een ingebouwde kachel of open haard kunt u zelfs in de koude winterdagen gebruik maken van uw buitenverblijf.

Voor het realiseren van een buitenverblijf maakt de Tuyn-kamer gebruik van de meest authentieke en duurzame materialen zodat u lang kunt genieten van uw buitenverblijf. Bekijk gerust even onze aanbod pagina waarop u een breed aanbod aan buitenverblijven kunt vinden. Een bron van inspiratie!

Uw wensen combineren we met onze producten zoals eiken en douglas hout, rieten dakbedekking, gebakken dakpannen, natuursteen en onze unieke stalen kozijen en ramen. Wij verzekeren u van vakmanschap en kwaliteit gedreven door de liefde voor ons vak. Ons streven is telkens weer het beste resultaat te behalen zodat u tevreden van uw tuin en buitenverblijf kunt genieten.

In samenwerking met Hoveniersbedrijf Van Aken kunnen wij er voor zorgen dat wij uw totaalproject van ontwerp tot realisatie kunnen vervaardigen met absolute topklasse.

Wij nodigen u van harte uit om persoonlijk kennis te maken met onze manier van buitenleven. U kunt ons bereiken met de contact gegevens op onze contactpagina of onderaan deze pagina.